İsim: Ardor Numen
Element: Ateş
Boy: 189
Kilo: 89
Görünüm:
Eski tür samuray kıyafetleri giyer. Uzun arkadan bağladığı saçları ve kirli sakalları vardır. 2 adet kılıç taşır. Biri normal katana diğer kısa.
Kişilik:
Her daim sakin olmaya çalışır. Ateş ülkesini korumak için elinden geleni yapmak istese de, ateş ulusunun şu anki güçsüzlüğü sebebiyle direk bir saldırıdan ziyade taktiksel saldırı, gerekirse fedakar saldırı yapma taraftarıdır.
Geçmiş:
Her ateş bükücüsü gibi savaşın zorluklarında büyüdüm. Küçüklüğüm krala hayran olarak geçti. Bizi düşmanlara karşı korumak için elinden geleni yapmıştı Kral ama ölüm denen engeli geçememişti. Prens daha bebekti Kral öldüğünde bu yüzden Ulusumuz sahipsiz kalmıştı. Ulusumuzu yöneten konsey Kuyruklu yıldızdan faydalanamamış. Hepimizin sonu gelmişti. Ailem cephede ölmüştü. Bu çok yabancı değildi ulusumuza. Her tarafta yetimler varken ben sadece sıradan bir aç çocuktum.
Hepimiz kendimizi elimizden geldiğince yetiştirmeye çalışıyorduk. Ulusumuzu bu hale getirenlerle savaşmak için tüm öfkemizi kullanıyorduk. Çünkü bize böyle öğretilmişti. Öfkemiz bizim enerjimizdi. Ama büyüdükçe bu fikri daha az benimsemeye başlamıştım. Öfkeli ve doğrudan olmak yerine, sakin ve dolambaçlı olmalıydık. Çünkü savaş meydanında biz sadece kaybedendik. Karşımızda ki düşman her yönden bizden daha iyiydi. Bu yüzden Onlardan daha iyi olmanın tek yolunu bulmalıydık.
Başkentte bir ateş bükme eğitmeni bulacaktım ve sonrasında yolculuğa çıkacaktım. Önce Su kabilelerine, mümkünse hava tapınaklarına ve en sonda Toprak ulusuna gidecektim…
Statlar: Hepsine 72 puan dağıtabilirsiniz. Hiç bir Stat 1den düşük olamaz
Fiziksel Statlar
Güç: 3
Hız: 6
Bünye:3
Farkındalık:6
Mental Statlar
Zeka:5
Bilgelik:6
Odak: 7
Hafıza: 4
Sosyal Statlar
Hitabet: 2
Karizma:6
Ticaret: 3
İkna: 5
Ruhsal Statlar
Ki Rezervi: 4
Ki Kontrolü: 4
İrade: 5
Sükunet: 3
Mal Varlığı: Her oyuncu yolun başında 1 altın sikkeye sahiptir.
Last edited by Ardor Numen (13-12-2016 22:13)